Memberships en kosten op BellieLoriena

Onze dating-site heeft als doel om mensen bij elkaar te brengen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Op onze dating-site heeft u handige functies waar u gebruik van kunt maken om in contact te komen met andere mensen die ook op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen of die ene speciale die de liefde weer compleet maakt. Of naar een spannend of erotisch contact. U kunt op zoek gaan naar andere Members. Hierbij kunt u gebruik maken van de makkelijke zoekmachine. U kunt middels een aanvraag de prive-fotos van andere Members bekijken. U kunt met anders Members flirten of liken om uw interesse te tonen. Ook kunt u Members met wie u contact heeft tot uw favorieten maken. Een leuk kaartje sturen naar andere Members behoort ook toe de mogelijkheden om het eerste contact te leggen. Een live-chat starten om alles van elkaar te ontdekken.

Dagelijks komen er honderden Members bij die zich kostenloos en vrijblijvend hebben geregistreerd op onze dating-site. Op zoek naar een leuke date, de perfecte klik, vriendschap, een vaste stabiele relatie met die ene speciale die jou leven weer compleet maakt. Onze dating-site is een goed bezochte en eerlijke datingsite waar vele vriendschappen worden gesloten en waar vele harten sneller gaan kloppen.

Om gebruik te maken van onze dating-site dient u Member te worden.

Member worden voor euro 9.99 incl 605 credits voor een periode van een maand.


Als Member kunt u 30 dagen lang :

--Alle berichten lezen die andere Member naar u sturen.

--Berichten sturen naar andere Members >> kosten 110 credit

--Zoeken naar andere Members

--Andere Members liken

--Andere Members toevoegen aan uw favorieten-album

--Prive-fotos aanvragen >> kosten 175 credits. Deze blijven voor u 7 dagen zichtbaar. Daarna zal er staan : Aanvraag in behandeling en kunt u deze foto's niet meer aanvragen.

--Flirten met andere Members >> kosten 75 credit

--Kaartje sturen naar andere members >> kosten 75 credit

--Credits aanschaffen mocht u niet genoeg of geen credits meer hebben.


Om berichten terug te sturen naar ander Members heeft u credits nodig. Als u Member bent geworden van onze dating-site heeft u 605 credits tot u beschikking. U kunt een maand lang gebruik maken van onze dating-site ook als uw credits op zijn. U kunt besluiten om credits aan te schaffen. Dit kunt u doen in uw betaalomgeving. U kunt kiezen uit verschillende berichten pakketten. Zorg er voor dat uw credits van uw Membership zijn gebruikt anders komen deze te vervallen. Uw Membership verloopt na 30 dagen en wordt niet automatisch verlengt. Indien u dit wel wenst zult u weer Member moeten worden voor 30 dagen.

Keuze uit berichten pakketten :

Euro 1.30>>>>>>105 credits >>>>>

Euro 19.95>>>>>>1330 credits >>>>>

Euro 39.95>>>>>>3196 credits >>>>>

Euro 59.95>>>>>>5213 credits >>>>>

Euro 79.95>>>>>>7268 credits >>>>>

Euro 99.95>>>>>>9995 credits >>>>>

Euro 124.95>>>>>>13152 credits >>>>>